Kunstenfestival Watou 2011 - Tussen taal en beeld verzamelde verhalen #3 09.07.2011 - 11.09.2011

  • Heeft u al een gebruikersnaam en paswoord ontvangen, dan kunt u hier inloggen om naar de beveiligde perspagina te gaan.

Welkom op de perspagina van het Kunstenfestival Watou.

Momenteel is er nog geen persdossier beschikbaar voor de 39ste editie van Kunstenfestival Watou. Het thema en bijhorend campagnebeeld worden begin mei gelanceerd via sociale media. Hierover wordt ook een persbericht verstuurd. Indien u dit graag ontvangt, kan u dit aanvragen via mail.

Een eerste persdossier over 39ste editie Kunstenfestival Watou zal hier pas beschikbaar zijn eind mei.
In de loop van mei en juni maken wij regelmatig deelnemende kunstenaars en dichters bekend via onze sociale media. Pas in juni wordt de volledige lijst met deelnemende kunstenaars bekend gemaakt. 

Om optimaal gebruik te maken van het persaanbod, vragen wij u zich hier te registreren. Deze registratie maakt het mogelijk om onbeperkt teksten en fotomateriaal te downloaden. Indien u reeds over een login van een vorige editie beschikt, kan u deze blijven gebruiken.

Op woensdag 26 juni organiseren wij de persconferentie van Kunstenfestival Watou. Na afloop plaatsen wij hier op deze pagina een uitgebreid persdossier en beelden van alle werken op het parcours.

Wenst u aanwezig te zijn op onze persconferentie  of plant u een persbezoek na de persconferentie? Neem dan contact op met Lieselotte Moeyaert, verantwoordelijke pers- en communicatie. Enkel dan kan er eventueel een perspakket en toegangskaart voorzien worden. Ook met andere vragen over Kunstenfestival Watou kan u hier terecht.

Lieselotte Moeyaert
lotte.moeyaert@vzwkunst.be
0479/21 54 27

development by DigitalMind