Watou 2022: Sense of Place

Stad Poperinge, inspirator Koen Vanmechelen en de curatoren van Kunstenfestival Watou, James Putnam en Michaël Vandebril gunnen een eerste blik op Watou 2022. Deze editie zet in op verwevenheid, op interactie tussen het dorp en de kunstenaars, op het samenspel tussen kunst en poëzie.

BEKIJK: De vernieuwde formule van Watou 2022

Vorige week werd Watou 2022 voorgesteld aan de pers. Onder de noemer ‘Sense of Place’ kiest het kunstenfestival voor een andere formule: nieuwe in situkunst- en dichtwerken die hun oorsprong vonden in Patchwork, het experimenteel voortraject van Watou 2022. Inspirator Koen Vanmechelen en curatoren James Putnam en Michaël Vandebril lichten het concept toe.

Lees meer

Watou 2022 voorgesteld aan de pers

Stad Poperinge, inspirator Koen Vanmechelen en de curatoren van het Kunstenfestival Watou, James Putnam en Michaël Vandebril gunnen een eerste blik op Watou 2022: Sense of Place. Deze editie zet in op verwevenheid, op interactie tussen het dorp en de kunstenaars, op het samenspel tussen kunst en poëzie.

Lees alles over deze editie.

Lees meer

Open call voor Watou 2023

Na een eerste editie in 2021 lanceert Stad Poperinge opnieuw een open call voor Patchwork. Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich via een open call inschrijven om deel te nemen aan dit project en stellen zich op die manier kandidaat voor Kunstenfestival Watou 2023. De open call loopt van 1 maart tot en met 25 april 2022.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.