Bereikbaarheid

Onthaalpunten

De onthaalpunten vind je bij Toerisme Poperinge (Grote Markt 1) en in het festivalhuis in Watou (Watouplein 12).


Met de auto

Volg de E17 richting Kortrijk en daarna de A19 richting Ieper. Blijf de A19 volgen, neem de afrit en ga verder op de N38. Volg de borden naar Poperinge of rijd door naar Watou.

In Watou kan je gemakkelijk en gratis parkeren op de randparkings (zie bijgevoegde kaart). Deze parkings staan aangeduid als je in het dorp aankomt. Watouplein zelf is autovrij. Enkel houders van een parkeerkaart voor personen met een handicap mogen er parkeren. Er is een laadpunt voor elektrische wagens.


Met de fiets

Geniet van het prachtige landschap in Poperinge en de Westhoek en kom naar Watou met de fiets.

In de omgeving kan je op verschillende plaatsen fietsen huren.

Bij het station van Poperinge kan je deelfietsen van Blue-bike lenen. Je vindt ze terug in de fietsenstalling bij het stationsgebouw. Voor alle info over hoe je fietsen gebruikt, surf naar de website van Blue-bike.


Met de trein

Met de trein kan je reizen tot eindstation Poperinge. Watou ligt op 9 km van station Poperinge. Huur een Blue-bike aan het station of neem je eigen fiets mee op de trein.


Met de flexbus

Vanuit Poperinge rijdt de flexbus van De Lijn naar Watou. Je kan je rit reserveren via Hoppin.

Tip! Wacht niet te lang met reserveren, het systeem werkt volgens het principe first-come-first-serve. Dus hoe eerder je boekt, hoe meer kans op een vlotte aansluiting op het reistraject.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.