Sticker 3

Koop je ticket vanaf 1 juni!

De ticketverkoop voor Kunstenfestival Watou 2022 en Watou Live start op woensdag 1 juni om 10u. Samen met de curatoren, James Putnam en Michaël Vandebril en inspirator Koen Vanmechelen kondigt Stad Poperinge het volledige programma van Watou Live aan.


Start ticketverkoop

Wie deze zomer Kunstenfestival Watou 2022 wil bezoeken, kan vanaf woensdag 1 juni om 10 u. tickets kopen. Via de online ticketshop reserveer je een dag. Ook de betaling gebeurt digitaal. Op de dag van je bezoek kan je de e-voucher inruilen voor een festivalticket. Dit kan bij een van de onthaalpunten: Dienst Toerisme (Grote Markt 1, Poperinge) en het Festivalhuis (Watouplein 12, Watou).

Tickets voor Watou Live kan je ook online kopen. Raadpleeg altijd de website voor de meest recente informatie over het programma.
Let op: de evenementen van Watou Live zijn enkel toegankelijk voor houders van een festivalticket!

Programma Watou Live

Watou Live slaat de brug tussen beeldende kunst, poëzie, performance en muziek. Heb je een festivalticket? Dan kan je al dat moois meepikken. Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! Gratis of voor 5 euro. Reserveer snel je tickets. De plaatsen zijn beperkt.

[bericht gepubliceerd op dinsdag 31.05.2022]

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.