Toegankelijkheid

Het kunstenparcours vindt plaats op diverse locaties in Watou zelf. Het parcours loopt verder tot in Poperinge met het Kasteel De Lovie (Krombeekseweg 82) en de Gasthuiskapel (Gasthuisstraat 3). 

Download het grondplan van Watou 2021. 

De beeldende kunst en poëzie worden tentoongesteld op het openbaar domein en in bijzondere binnenlocaties. De keuze voor de karaktervolle locaties heeft als gevolg dat niet alle ruimtes toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers of mensen met een verminderde mobiliteit.

  • Festivalhuis: de 1ste verdieping is enkel te toegankelijk via een smalle trap. Het gelijkvloers is toegankelijk via een hellend vlak.
  • ’t Graafschap: deze locatie is te bereiken via een onverhard landweggetje langs de nieuwe begraafplaats of met de wagen via de Steenvoordestraat en de Warrandestraat.
  • Brennepark: het park is toegankelijk via de aangelegde, verharde paden.
  • Kasteel De Lovie: de 1ste verdieping is enkel te toegankelijk via de brede trappen. het gelijkvloers is vlot toegankelijk via een hellend vlak.

Mensen met een beperking, die het hen niet toelaat om alle ruimtes te bereiken, kunnen genieten van een aangepast tarief.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.