Watou Live

Watou Live is een fijne mix van poëzie en muziek. Girlpower met Camille Camille, Marie Darah en Esohe Weyden. Een pianodriedaagse in Kasteel De Lovie met Alex Koo, Wouter Dewit en Ryelandt Trio. Een soundtrack bij schilderijen. Poëzieradio. Een gesprek met Koen Vanmechelen. Dichters die je uitnodigen aan tafel. Een boekvoorstelling. Een Koninklijk Circus. Jelle Van Riet die in gesprek gaat met de residenten van het Huis van de Dichter. Het gregoriaanse dameskoor van Watou met hemelse gezangen. Intieme concertjes met Douglas Firs, Pauwel, Steven De bruyn & Jasper Hautekiet. Brutaal Frontaal met de fantastische acteurs van Het Scheldeoffensief, …

Combineer je bezoek aan het kunstenfestival met Watou Live. Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! Gratis of voor 5 euro. Reserveer snel je tickets. De plaatsen zijn beperkt.

Watou Live is een organisatie van Kunstenfestival Watou i.s.m. Huis van de Dichter, VONK & Zonen en Klassiek! Beleven in de Westhoek. Met dank aan Piano’s Maene.

Programma juli

Programma augustus en september

afgelopen evenementen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.