Tickets

Koop hier je ticket voor Kunstenfestival Watou.

Voucher gekocht?

Ruil jouw e-voucher in op de dag die op de voucher staat vermeld.

Dit kan bij een van de onthaalpunten van het kunstenfestival: Dienst Toerisme (Grote Markt 1, Poperinge) of het Festivalhuis (Watouplein 12, Watou). Tijdens het Kunstenfestival kan je ook ter plaatse een ticket kopen in de onthaalpunten van het kunstenfestival.

Je ontvangt daar je festivalticket. Het ticket geeft je toegang tot alle locaties. Elke locatie kan je één keer bezoeken.

TIP: Je festivalticket is de hele zomer geldig. Wil je in alle rust van kunst en poëzie genieten? Neem je tijd en spreid je bezoek over meerdere dagen. Of kom gewoon op een later moment eens terug. 

Op zoek naar overnachtingen in de buurt of andere ontspanningsmogelijkheden in de streek? Toerisme Poperinge helpt je op weg. Verzilver je festivalticket en geniet van kortingen op je bezoek aan Talbot House, Hopmuseum en Museumhuis Lucien De Gheus.


Combineer je bezoek aan het kunstenfestival met Watou Live, een fijne mix van poëzie en muziek. Hier vind je een overzicht van alle concertjes, poëzie, lezingen, performance, …

TIP: bestel je Watou Live ticket online. De plaatsen zijn beperkt! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ‘accepteren’ te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.